Гранульований курячий послід “Компостер” – інноваційний продукт переробки органічних компонентів рослинництва та тваринництва. Виготовлений шляхом керованої аеробної ферментації курячого компосту, при цьому в його складі максимально збережено усі корисні елементи вхідної сировини і перетворено їх у доступні для рослин поживні форми. Стерилізований від насіння бур’янів та шкідливої мікрофлори. Не містить шкідливих хімічних речовин та важких металів. Готовий до застосування.
Підвищує вологоємність та мікробіологічну активність субстратів та ґрунтів, відновлює їх гумусовий склад, насичує макро- та мікроелементами. Створює умови для розвитку корисних ґрунтових мікроорганізмів, які у симбіозі з рослинами насичують ґрунт атмосферним азотом, покращують обмін речовин, створюють середовище, несприятливе для хвороботворних мікроорганізмів та грибів.
РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО ЗАСТОСУВАННЯ
“Компостер” рівномірно змішується з субстратом для вирощування рослин або вноситься у прикореневу зону: до посадкових лунок при висадці розсади чи саджанців, зароблюється у ґрунт на глибину не менше 3 см у період вегетації.
- Приготування субстратів та ґрунтосумішей – 20-100 г/ 1 кг субстрату
- Плодові дерева та кущі, ягідники – 0,2 – 1 кг на рослину
- Польові та городні культури – 2-20 кг /сотка
- Для приготування рідких розчинів органічних добрив та стимуляторів росту “Компостер” замочити на 1 добу з розрахунку 30 г на 10 літрів води, застосовувати для кореневого живлення (поливу) кожні 2-4 тижні по вегетації рослин
- Для відновлення та розкислення ґрунтів застосовувати під оранку або весняне чи осіннє перекопування до 2000 кг/га (20 кг/сотка)
СКЛАД:
- Органічна речовина — 65%
- Гумінові та фульвокислоти — до 85%
- Азот — 4%
- Фосфор — 4%
- Калій – 4%
- Кальцій — 5%
- Сірка — 5%
- Магній — 4%
- Залізо, марганець, цинк – до 12 г/кг,
- рН – 6-7
- Ціна: 156 ₴