Високоврожайний, середньостиглий сорт для тривалого зимового зберігання. Період вегетації 90-100 днів. Коренеплоди великі, чорного забарвлення, діаметром 9-12см, масою 250-500г, округло-плоскої форми. М'якоть біла, щільна, соковита, слабо гострого смаку. Для літнього споживання редьку висаджують ранньою весною, для зимового зберігання - в першій декаді липня. Чорну редьку широко використовують у народній медицині.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Насіння України |
Країна виробник | Україна |
Культура | Редис |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
ГМО | Ні |
Группа спелости | Середньостигла |
Маса плоду | 500 г |
Колір плоду | Чорний |
Агрономічні характеристики | |
Строки посіву | Квітень, Травень, Червень |
Строки дозрівання | 90 дн |
Упаковка | |
Упаковка | Пачка |
Вага | 0.02 г |
Інформація для замовлення
- Ціна: 8 грн